ПАТУВАЈТЕ И ПЛАЌАЈТЕ БЕЗ ГРИЖИ

05/12/2023

Како резултат на договор за меѓусебна соработка со Шпаркасе Банка, вашата Classic или Europe Premium членска картичка сега може да биде VISA AMSM кредитна картичка.  

Станува збор за VISA АМСМ кобрендирана револвинг кредитна картичка која ви овоможува сигурност при патување преку услугите на АМСМ за бесплатна помош на пат во случај на дефект на возило во земјава и во Европа и бесплатно годишно патничко осигурување. Од друга страна, со приложување на картичката имате можност да заштедите од 5% до 20% во повеќе од 200 внимателно избрани продажни места.

Со VISA АМСМ кобрендирана револвинг кредитна картичка ги добивате услугите од вашата членска картичка Classic или Europe Premium и дополнителни услуги:

  • Cashback (поврат на средства) преку Шпаркасе Банка еднократно во износ од 1.500 денари за минимален направен промет од 30.000 денари за период од три месеци со АМСМ кобрендираната кредитна картичка.
  • Плаќање на рати без камата кај трговците со кои Шпаркасе Банка има склучено договор
  • Месечна чланарина – 200ден за VISA АМСМ Classic и 300ден за VISA АМСМ Europe Premium

Дополнителен бенефит за сите физички лица е можноста да ја добијат оваа картичка без апликативни трошоци.

АПЛИЦИРАЈТЕ ТУКА

Повеќе информации на: 02/3181-108

 

 

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping