ПОМОШ НА ПАТ ЗА ГРАДСКИ ВЕЛОСИПЕДИСТИ

31/03/2023

АМСМ ВЕЛО членската картичка е наменета е за физички лица кои секојдневно го избираат велосипедот за градско превозно средство.

Со неа добивате:

бесплатна помош на пат до 21ч. и бесплатен пренос на велосипед 24/7 во случај на дефект на територијата на град Скопје, до 20км на градско подрачје, во двата правци;

 – 20% попуст за сервисирање на велосипед во новоотворениот сервис за велосипеди во АМСМ Скопје – Центар;

– Опција за превземање и пренос на велосипед до посакувана локација на територијата на нашата земја по повластена членска цена; и

– Пристап до АМСМ Партнер програмата со која добивате попусти во над 250 внимателно избрани продажни места.

Услугите за помош на пат и пренос на велосипед можете да ги користите со повикување на 196.

АМСМ ВЕЛО членската картичка важи една година од датумот на издавање и чини 600ден, а можете да ја извадите онлајн.

Повеќе информации на: 02/3181-108

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping