АМСМ ВЕЛО членската картичка е наменета е за физички лица кои секојдневно го избираат велосипедот за градско превозно средство, а оваа понуда е наменета за најголемите ВЕЛОљубци и е збогатена со дополнителни услуги.

Со неа добивате:

  • 2 интервенции за бесплатна помош на пат до 21ч. во случај на дефект на територијата на град Скопје, до 20км на градско подрачје, во двата правци;
  • 2 интервенции за бесплатен пренос на велосипед 24/7 во случај на дефект на територијата на град Скопје, до 20км на градско подрачје, во двата правци;
  • Специјален попуст од 30% попуст за сервисирање на велосипед во сервисот за велосипеди во АМСМ Скопје – Центар, кој е ексклузивно достапен за вработени во „КОРПА“. За да го добиете специјалниот попуст треба да имате КОРПА со себе!
  • Опција за превземање и пренос на велосипед до посакувана локација на територијата на нашата земја по повластена членска цена;
  • Пристап до АМСМ Партнер програмата со која добивате попусти во над 250 внимателно избрани продажни места; и
  • Месечно членско списание Клуб Мобилити во електронско издание.

НАПОМЕНА: Сите услуги, освен попустот од 30% во сервисот за велосипеди, како АМСМ ВЕЛО членови можете да ги користите независно од тоа дали возите велосипед за службени потреби во „КОРПА“.

Услугите за помош на пат и пренос на велосипед можете да ги користите со повикување на 196.

АМСМ ВЕЛО членската картичка важи една година од датумот на издавање и чини 600ден, а можете да ја извадите онлајн.

 

Повеќе информации на: 02/3181-108

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping