Унапредувањето на сообраќајната инфраструктура-фактор за поголема безбедност на сообраќајот на патиштата“, e темата на првата од низата тркалезни маси во организација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, на која свој придонес даде и АМСМ.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping