(релација Скопје – Белград – Будимпешта – Братислава – Прага – Дрезден – Лајпциг – Хановер – Хамбург – Колдинг)

Македонија – 100 денари

Србија – 18,5 €

Унгарија – 10,2 € вињета (за 10 дена)

Словачка – 10 € вињета (за 10 дена)

Чешка – 12,6 € вињета (за 10 дена)

Данска мост Storebaelt – 33,6 €

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping