Од 20.07 – 20.09.2022 година искористете ја супер сервисната акција во АМСМ-Велес и заштедете!

АМСМ сервисот за автомобили во Велес располага со висококвалификувани механичари со долгогодишно работно искуство. Во него достапни за користење ви се следните сервисни услуги:

 1. Редовни сервиси кои опфаќаат промена на:
   • Масло и филтер за масло
   • Филтер за гориво
   • Филтер за воздух
   • Полен филтер
 2. Контрола на палење
 3. Контрола на компресија
 4. Замена на бензинска пумпа
 5. Контрола и регулација на зазор на вентили
 6. Замена на клинест,линиски и назабен каиш
 7. Замена на пумпа за вода
 8. Замена на термостат
 9. Замена на систем за ладење
 10. Замена на систем за греење
 11. Поправка на динамо/алтернатор
 12. Нивелирање  на фарови,
 13. Полнење на акумулатор
 14. Замена на ламела
 15. Нагодување на куплунг
 16. Поправка на сопирачки/замена на гуртни/пакни
 17. Замена на манжетни/полуосовини/спони
 18. Замена на амортизер/лежиште на тркало
 19. On-board дијагностика(компјутерска проверка)
 20. Проверка на клима уред и полнење
 21. Промена на сијалици на фарови, трепкачи и стоп светла
 22. Промена на свеќици, греачи

 

Повеќе информации: 071/329-705

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping