Скопје-Приштина-Призрен-Кукс-Скадар-Бар-Будва.

(Во Црна Гора се наплатува само тунелот Созина 2,5 €, кој се наоѓа на патниот правец Подгорица – Бар)

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping