Информации за патување во странство

Преку избирање на посакуваната држава ќе ги добите информациите кои секако ќе го олеснат вашето патување и престојот во истата.

NDIHMË NË RRUGË

196

+389 2 3181-196

JASHTË VENDIT

GJENDJA NË RRUGË

(02) 15 555

+389 2 3181-197

JASHTË VENDIT

INFO LINJA

(02) 3181 181

+389 2 3181-181

JASHTË VENDIT

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping