SHOW YOUR CARD! ZBRITJET

E qasshme kudo në Evropë, SHBA dhe Kanadë, Show your Card! programi ose shkurtimisht SyC! Ju ofron mundësi ekskluzive për zbritje, përfitime shtesë dhe kursime në zinxhire të hoteleve, agjenci rent-a-car, atraksione turistike të famshme botërore dhe në mbi 25.000 shitore vetëm në Evropë.

Për përdorimin e Show your Card! Zbritjeve, e tëra që duhet të bëni është të tregoni kartelën e anëtarësisë me logon SyC!.

Kërkoni SyC! partnerët në Maqedoni, Evropë dhe anembanë botës, sipas qytetit dhe kategorisë:

Gjeni ofertën tuaj:

Përzgjedhni kategorinë tuaj të preferuar

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping