Info linja Informata për shërbime, çmime, përllogaritje, promovime 02/3181-181 08:00-16:00 E Hënë - e Premte
Ndihma në rrugë dhe rimorkimi në vend dhe jashtë vendit Telefonatë nga telefoni fiks dhe celular në vend

 

Telefonatë jashtë vendit

 

196

 

 

 

+389 2 3181-196

 

24/7 365 ditë
Informata për gjendjen në rrugë dhe pikat kufitare 02/15 555 24/7 365 ditë
Servisi i automjeteve 02/3181-133 08:00-16:00 E Hënë - e Premte

 

 Qendër Sporteli për kontroll teknik dhe dokumente ndërkombëtare

/

07:00-19:00

10:00-16:00ч.

 

 

 

 

 

 

 

E Hënë - e Premte

e Shtunë

 

 

 

 

Шалтерот на МВР

Сабота

18.05.2024

Не работи.

Sporteli për personat juridik /
Sporteli i kontrollorëve në kontrollin teknik /
Sporteli për regjistrim - MPB /
Çair Sporteli për kontroll teknik dhe dokumente ndërkombëtare /  

09:00-15:30ч.

 

 

 

 

 

 

 

E Hënë - e Premte

e Shtunë

 

 

 

 

 

 

Шалтерот на МВР

Сабота

18.05.2024

09:00-12:30ч

Veles Sporteli për kontroll teknik dhe dokumente ndërkombëtare 043/212-221  043/212-466 08:00-16:00 E Hënë - e Premte
Kërçovë Sporteli për kontroll teknik dhe dokumente ndërkombëtare 045/266-907 07:30-15:30ч. E Hënë - e Premte

 

Drejtoria 02/3181-402  02/3181-403 02/3181-405 08:00-16:00 E Hënë - e Premte

 

Qendër 02/3181-153 08:00-16:00 E Hënë - e Premte
Çair 02/2631-181 08:00-16:00 E Hënë - e Premte
Veles 043/212-221 08:00-16:00 E Hënë - e Premte

 

Drejtoria 02/3181-108 08:00-16:00 E Hënë - e Premte

 

Redaksioni 02/3181-351 08:00-16:00 E Hënë - e Premte

 

Drejtoria 02/3181-240 02/3181-241

072/228-195

08:00-16:00 E Hënë - e Premte

 

Pompë karburanti 02/2622-959 06:00-22:00ч. e Hënë – e Diel festa

 

Drejtoria 02/3181-157 08:00-16:00 E Hënë - e Premte
Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping