ЕДНА КАРТИЧКА, ПОВЕЌЕ КОРИСНИЦИ

02/06/2022

Ако досега со вашата AMSM kartelë anëtarësimi можевте да патувате безгрижно каде и да одите, отсега со семејното членство, членските услуги можете да ги споделите и со своите најблиски.

Ако во вашето семејство има повеќе возачи, тогаш без двоумење искористете ја опцијата за семејно членство. АМСМ семејното членство ви овозможува услугите од вашата AMSM kartelë anëtarësimi да ги споделите со членовите на вашето потесно семејство т.е деца до 26 години, сопруг/сопруга,  мајка/татко, кои живеат под ист покрив и се водат на иста адреса во лична карта, или партнери кои живеат на иста адреса.

Секој член од семејството добива дополнителна персонализирана картичка и има право да ги користи сите услуги кои произлегуваат од вашиот основен членски пакет, било да станува збор за АМСМ Classic или АМСМ Europe Premium членската картичка.

Семејна дополнителна картичка можете да извадите во моментот на зачленување или подоцна се додека е активна вашата AMSM kartelë anëtarësimi.

Дополнителна Classic семејна членска картичка чини 390,00ден, а дополнителна семејна Europe Premium членска картичка чини 690,00ден.

Семејна членска картичка можете да извадите и онлајн këtu

Изберете со кого ќе ги споделите услугите и патувајте БЕЗГРИЖНО!

Повеќе информации на 02/3181-108

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping