Односи со јавност

Медиумите за амсм

PRO PR награда за портпаролот на АМСМ
АМСМ го посветува месецот март на припадничките на понежниот пол 17.03.2015
PRO PR награда за портпаролот на АМСМ 02.04.2015
Обука на инструкторите на Авто Школа Мобилити за поголема безбедност на велосипедистите во сообраќајот 07-09.05.2015
АМСМ за РТС известува дека патиштата во Р.Македонија се безбедни за транзит и дека северните соседи можат безгрижно да патуваат во Грција…..
Промовирана налепница „Мисли на велосипедистите“ 15.06.2015
Донација на велосипеди од АМСМ на Град Скопје 19.06.2015 год.
Со велосипедско дефиле заврши проектот „Со велосипед на пат низ целиот град“ 28.06.2015
Бесплатна зимска проверка на возило за АМСМ членови 16.11.2015
Кампања на АМСМ и РСБСП за подигнување на свеста за последиците од возење во алкохолизирана состојба 19.11.2015
Тркалезна маса тема: “Унапредувањето на сообраќајната инфраструктура фактор за поголема безбедност на сообраќајот на патиштата” 26.01.2016
Трибина „Жената-фактор за поголема безбедност во сообраќајот“ 08.03.2016
Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping