КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 • Сервис на велосипеди
 • Директен контакт со корисници

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование ССС
 • Средно познавање на MS Office
 • Средно познавање на Англиски јазик
 • Работно искуство од 1 години во сервисирање на велосипеди
 • Возачка дозвола за Б категорија (ќе се смета за предност)

 

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

 • Комуникациски вештини
 • Свесност за безбедноста на работа
 • Практично учење
 • Ориентираност кон корисниците
 • Тимска работа

 

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма (во PDF или word, апликациите кои треба да се преземаат од линкови нема да бидат разгледани) да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Сервисер за велосипеди Скопје, најдоцна до 15 март 2022.

 

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping