ОПТИКА „ВИЗУС“

Овој пат е со специјална понуда за сите нас, односно за сите АМСМ членови и тоа:

10% попуст – 30% попуст плус дополнителен попуст од 5% до 10% до 31.03.2023 за сите даи по повод месецот на жената

Дополнителниа можност да си овозможиш преглед со Професор Д-р. Софрониева, со кој се одредува диоптрија на очила по најсовремени методи, а во исто време се нуди можност за изработка, монтажа и сервис.

ПРОДАВНИЦА ЗА НАКИТ „OXETTE“

Во Македонија првиот продажен салон на Oxette е отворен во февруари 2006 година во ГТЦ на првиот кат. Второто продажно се наоѓа во Skopje City Mall приземје и отворено е во октомври 2012 година.

Со повеќе од 25 годишно искуство, Oxette успеа да изгради силно присуство во целиот свет. Брендот прв пат е лансиран во Атина во 1998 година и го привлече вниманието на глобалните потрошувачи за многу кратко време. Денес, Oxette е присутен во многу земји, со малопродажни продавници во сопственост на компанијата, продавници со франшиза и корнери во големи трговски ланци.

Сите АМСМ членови можат да искористат 10% попуст, а сега кога е месецот на жената е вистинска можност и да изненадиш некого и плус да го искористиш попустот. 

 

Click outside to hide the compare bar
KRAHASO
Споредба ×
KRAHASO Continue shopping