На 28.06.2015 година (недела), со почеток во 09:00ч пред „Порта Македонија“ се одржа завршниот настан на проектот „Со велосипед на пат низ целиот град“, кој претставуваше велосипедско движење за поголема безбедност на велосипедистите во сообраќајот, а кој се одвиваше по следната  дефинирана рута:

– „Порта Македонија“ до АМСМ;

– преку ул.М.Т.Гологанов до „Веро Тафталиџе“;

– преку бул.„8-ми Септември“до „Ми-Да Моторс“, а потоа преку бул.„Илинден“ до кафе-бар „Штала“ и

– до крајната цел, „Школка“ во Градски парк.

Повеќе за велосипедското движење можете да прочитате тука:

– Lider.mk
– Сител ТВ
– Kurir.mk
– PlusInfo.mk
– Vesti.mk
– Time.mk
– Skopjeinfo.mk
– Вечер
– Vistina.mk
– Tocka.com.mk
– a1on.mk
– Popularno.mk
– Cooltura.mk
– Telegraf.mk

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping