На веб станата на ÖAMTC пакувањето куфери е забавно! Кога ќе направите ваш личен список за пакување што се прилагодува на вашиот одмор ÖAMTC размислува заедно со вас. Списокот за проверка на патувањата ÖAMTC зема предвид како, каде и со кого патувате, дава информации за карактеристиките специфични за земјата и ве потсетува на важни работи. Со споделување на списокот со пријателите и семејството, секој знае кој што зема. Постојат готови шаблони за пакување како за одмор на плажа или планинарење.

Додека веб страната на АМСМ ве советува дека пакувањето не мора да биде напорно. Можете да си олесните со листи за пакување за различни дестинации. Без разлика каде и со каква намера патувате, доволно е да ги следите листите за да понесете сè што ви е потребно, од документи, преку облека и дополнителна опрема, до козметика и лекови.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping