КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 • Сервис на велосипеди
 • Директен контакт со корисници

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование
 • Познавање на MS Office
 • Познавање на Англиски јазик (основно ниво)
 • Работно искуство од најмалку 1 години во сервисирање на велосипеди
 • Возачка дозвола за Б категорија (ќе се смета за предност)

 

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

 • Добри комуникациски вештини
 • Ориентираност кон корисниците
 • Свесност за безбедноста при извршување на работните задачи
 • Тимски дух

 

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен и динамичен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија на македонски јазик во електронска форма (во PDF или word, апликациите кои треба да се преземаат од линкови нема да бидат разгледани) да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Сервисер за велосипеди Скопје, најдоцна до 18 јули 2024.

 

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping