ИСПИТЕН ЦЕНТАР

Почитувани, заклучно со понеделник, 13.08.2018 година истечена е лиценцата на АМСМ Испитен центар за одржување и спроведување на испити за возачи

 

За дополнителни информации, јавете се на 02 3181 181.