БЕНЗИНСКИ ПУМПИНа бензинската пумпа АМСМ ПЕТРОЛ, лоцирана на ул. Лазо Трповски бб во Чаир, на истата локација со АМСМ Станицата за технички преглед, на располагање ви се следните видови на гориво:

- Еуросупер - 95 БС
- Еуродизел БС V
- Автоплин

Работно време: 06:00-22:00ч. (пон-нед и за празници)

ПОВЕЌЕ ЗА АМСМ ПЕТРОЛ