ХОМОЛОГАЦИЈААМСМ Услуги – Центар за возила со три испитни центри и тоа во Скопје, Велес и Битола е единствениот центар во Република Македонија кој ќе ги обединува сите активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка на безбедносните карактеристики, еколошките подобрувања, како и на професионалните возачи и имплементирањето на законската регулатива во сферата на професионалното возење.

Работно време

Центар  Чаир   Велес
 08:00-16:00ч. (пон-пет)  08:00-16:00ч. (пон-пет)  08:00-16:00ч. (пон-пет)