АВТО ШКОЛАБило да се работи за обука за управување со автомобил, мотор, камион или можеби автобус, избирајќи Авто Школа Мобилити, избирате најсовремени возила и професионални предавачи и инструктори, кои од вас несомнено ќе направат одличен возач.

Сите кандидати на Авто Школа Мобилити добиваат гратис АМСМ Light членство во вредност од 17.860 ден. за безбедност на пат преку целата година.

Работно време: 08:00-16:00ч. (пон-пет)