ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД, РЕГИСТРАЦИЈА, МЕЃУНАРОДНИ ДОКУМЕНТИ 24/7Над 70.000 возила годишно се опслужуваат во трите станици за технички преглед и регистрација на АМСМ, лоцирани во Центар, Чаир и Велес.

Од нив 95% се возила на долгогодишни и лојални АМСМ клиенти, кои ја препознаваат квалитетната услуга и стручност на АМСМ Станици за технички преглед.

Членовите на АМСМ добиваат 10% попуст во АМСМ Станиците за технички преглед.

Работно време на АМСМ станиците за технички преглед

Центар  Чаир  Велес 
07:00-19:00ч. (пон-пет)
08:00-15:00ч. (сабота)
08:00-16:00ч. (пон-пет)
08:00-13:00ч. (сабота)
08:00-16:00ч. (пон-пет)
08:00-13:00ч. (сабота)

 

Вирманите за уплата на сите потребни надомести при регистрација на ново или постојно возило, за физички и правни лица, можете да ги најдете на следните линкови:

 

- Надомест за административна такса

- Надомест за јавни патишта за физички лица

- Надомест за јавни патишта за правни лица

- Надомест за регистарски таблици и сообраќајна дозвола

- Надомест за сообраќајна дозвола

- Надомест за налепница за регистрација

- Барање за меѓународна возачка дозвола

- Барање за одобрение за управување туѓо моторно возило (полномоштво)

 

Виртуелна тура 360º на просторот за прием на странки во АМСМ Станицата за технички преглед во Центар.