Се известуваат сите учесници во сообраќајот дека на регионалниот патен правец Р2244, од с.Кокино до с. Арбанашко, сообраќајот ќе биде во прекин во двата правци од 30.05.2024 (четврток), секој работен  ден, од понеделник до сабота, од 10.00 – 16.00 часот, поради изведување градежни работи на пат (асфалтирање). Времениот режим ќе трае 30 дена, односно се до завршување на градежните работи. 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping