Почитувани ве известуваме дека од 07.06.2024 година во времето од 15.00 часот на подолг временски период на регионалниот пат Прилеп- Крушево Р-1306 поточно помеѓу мостовите кај с.Врбјани и с.Кривогаштани од страна на градежна фирма „Стентон Градба’’ -Битола ќе се извршува реконструкцуја на мостовите.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping