Времена измена на режим на сообраќај на автопат А1, делница Петровец – Катланово, заради извршување на градежни активности. Измената на режим на сообраќај ќе започне да се применува од петок, 31.05.2024, а во врска со проектот за завршување на работите на рехабилитација со проширување на наведената делница од автопатот.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping