Во кафе барот „Simple Café“  во Тетово, АМСМ во соработка со АМД „Тетово“, го промовираше  АМСМ Europe Premium членството.

Во текот на промоцијата, водителката Лила Филиповска, на свој препознатлив начин и низ дружба и лични искуства на Тетовчани им ги презентираше многуте привилегии  од  АМСМ Europe Premium членството: бесплатна помош на пат или шлепување во Македонија и Европа, хотелско сместување и покривање на патни трошоци, SyC! попусти во Европа,  АМСМ Партнер попусти во Македонија, и секако специјалниот попуст за АМСМ членови од 20% на технички преглед во двете станици на АМД „Тетово“, лоцирани во Тетово и с.Долно Палчиште.

Тетовчани се забавуваа, се информираа, а голем дел од нив станаа и АМСМ Europe Premium членови уште во текот на промоцијата.

Фотографии од одржаната промоција можете да видите тука.

 

Датум на одржување:  08.07.2017год.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping