Во организација на АМСМ, беше одржана промоција на членските пакети, Classic и Europe Premium, во Капитол мол .

Посетителите на ова заедничко дружење имаа можност да дознаат повеќе за поволностите и бенефициите кои овие членски пакети ги нудат. Вниманието на посетителите на промоцијата, како и секогаш најмногу го привлече препознатливата crush кукла, која се движеше во ритамот на добрата музика.

Фотографии од настанот може да погледнете тука.

 

Датум на одржување: 12.05.2018год.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping