Отсега, АМСМ членските пакети (Light, Classic, Europe Premium, Business и Business Europe Premium), благодарение на Станица за технички преглед „Авто-Сигурност“ им се достапни и на граѓаните на Радовиш.

По тој повод, АМСМ организираше промоција на АМСМ членските пакети, која се одржа во најпопуларното кафуле во Радовиш, „Ти Амо“. Промоцијата ја водеше Лила Филиповска, која со препознатлив стил, на присутните им ги претстави услугите и бенефициите на АМСМ членските пакети. Додека децата се радуваа на crash куклата, позната по тестирањето на безбедносните перформанси на возилата, возрасните се радуваа на наградите кои ги освоија на наградниот АМСМ квиз.

 

Датум на одржување: 27.09.2014год.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping