ПОПУСТ НА ЗИМСКИ ГУМИ

06/09/2021

Покажете ја вашата членска картичка и не ја пропуштајте можноста да заштедите. Искористете го попустот од 30% за нови гуми и вулканизерски услуги кој го добивате како АМСМ членови за следниве услуги:

  • Монтажа и демонтажа на пневматици;
  • Балансирање на пневматици;
  • Промена на позиција на пневматици на возилото;
  • Стругање на фелна;
  • Лепење на надворешна тубалес гума со чеп/со лепенка печурка; и
  • Замена на тубалес вентил –гумен/гумен со украсна капа.

Попустот на вулканизерски услуги можете да го искористите само во АМСМ сервисот за автомобили во Скопје (Центар).

Акцијата трае од 01.11 – 15.12.2021 година, а можете да ја користите само со претходно закажување.

 

Повеќе информации на: 02/3181-133

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ