На 20.09.2016 год., во јавната детска градинка „Пролет“ во Козле, беше оддржана првата едукативна работилница на тема „Правилен избор, инсталација и користење на детски седишта за автомобил“ како дел од проектот „Секое дете во детско седиште за автомобил“.

Проектот и оддржаната работилница го поддржаа и медиумите преку свои објави и известувања:
– Вечер
– Republika.mk
– Сител ТВ
– Netpress.com.mk
– Tocka.com.mk
– МРТ
– mia.mk

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping