Уште една меѓународона награда за АМСМ.

PRO.PR наградите се основани во 2012 година, по повод одбележувањето на десетгодишнината на PRO.PR конференцијата, прва меѓународна конференција за односи со јавност во Југоисточна Европа. Меѓу 20 признанија од регионот, оваа година наградата за Македонија оди во рацете на Росана Јанков, портпарол на АМСМ, за нејзиниот придонес во развојот на односите за јавност во Р.Македонија.

Повеќе можете да прочитате тука

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping