Попуст на вулканизерски услуги и зимски гуми

26/10/2019

Во пресрет на законската обврска за користење на зимски пневматици која стартува на 15.11.2019 год., искористете го попустот од 30% за нови гуми и вулканизерски услуги кој го добивате како АМСМ членови за следниве услуги:

  • Монтажа и демонтажа на пневматици;
  • Балансирање на пневматици;
  • Промена на позиција на пневматици на возилото;
  • Стругање на фелна;
  • Лепење на надворешна тубалес гума со чеп/со лепенка печурка; и
  • Замена на тубалес вентил –гумен/гумен со украсна капа.

Попустот на вулканизерски услуги можете да го искористите во АМСМ сервисот за автомобили во Скопје-Центар, во периодот од 01.11-31.12.2019 год., само со претходно закажување на АМСМ инфо линија 02/3181-181.

 

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ