НАПОМЕНА: СТАРТ сервисната картичка е наменета за оние кои не се наши членови и вклучува само мал дел од сервисните услуги вклучени во Classic и Europe Premium членските картички. СТАРТ сервисната картичка не вклучува други членски услуги ниту претставува замена за АМСМ членските картички.

 

Со технички преглед на вашето возило во АМСМ Станицата во Скопје-Центар, добивате подарок СТАРТ сервисна картичка, која ви овозможува екслузивни привилегии при одржување и сервисирање на вашето возило:

 • Бесплатни сервисни погодности:
  • Штелување на светла и замена на сијалици од системот за сигнализација
  • Испитување на системот за стартување и полнење (алансер,алтернатор,акумулатор)
  • Проверка на нивото и степенот на мрзнење на антифризот
  • Проверка на нивото на масло во мотор
  • Проверка на нивото на течност за сопирачки глицерин
  • Проверка на нивото на AdBlue
 • Поволности при редовен сервис и одржување, кои ги добивате бесплатно со користење на резервни делови од АМСМ сервисот:
  • Промена на моторно масло
  • Промена на филтер за масло
  • Промена на филтер за воздух
  • Промена на филтер за гориво
  • Промена на филтер за полен
  • Ресетирање на сервисниот интервал
  • Компјутерска дијагностика при сервисирање на возило
  • Подесување на геометрија (центрирање) при поправка на подвозје
  • 10% попуст на проверка на системот за стартување и полнење (алансер, алтернатор) при замена на акумулатор (старо за ново)
 • Специјални попусти кои ги добивате со купување на пневматици од АМСМ сервисот:
  • 4 тубелес вентили гратис
  • 50% попуст на балансирање и замена на пневматици
  • 50% попуст на подесување геометрија
 • Вредносен ваучер за избор на подарок од АМСМ продавницата за автогалантерија, кој го добивате:
  • Во износ од 500ден при сервисни услуги во вредност од 5.000-10.000ден
  • Во износ од 1.000ден при сервисни услуги во вредност од 10.000-15.000ден
  • Во износ од 200ден при сервисни услуги во вредност од 3.000-5.000ден
 • Дополнителни поволности кои ги добивате со вашата Старт картичка:
  • Гаранција од 6 месеци на вградени резервни делови
  • Пристап до дополнителни бесплатни сезонски акции
  • Бесплатна сервисна книшка

Акцијата важи за корисниците на технички преглед од 01.02.2021 година.

Повеќе информации и закажување на 02/3181-181

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping