НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ДА ВЕ ВОЗАТ

06/09/2021

Превземете ги работите во свои раце, изберете возило и инструктор во Авто Школа Мобилити Плус и без одолговлекување уште веднаш пријавете се за обука.

За пријава за „Б“ категорија потребни ви се:

Притоа, обуката за „Б“ категорија може да започне со 17,5 години и согласност од двајцата родители, а вклучува:

  • Теоретска обука од 20 наставни часа во период од 5 дена и
  • Практична обука од 36 мото-часови со времетраење од 90мин во период од 18 дена, кои вклучуваат посета на пологон, возење надвор од населено место и задолжително ноќно возење.

За сè да биде уште полесно, не пропуштајте и искористете ги можностите за плаќање на рати:

  • со Diners картичка на 12 рати,
  • со платежните картички на Комерцијална и Стопанска банка на 6 рати,
  • со платежните картички на НЛБ Банка на 4 рати и
  • на 12 рати преку ИутеКредит.

 

Повеќе информации: 02/3181-240

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ