ПЛАТЕТЕ ПОМАЛКУ ЗА ОБУКА ЗА Б КАТЕГОРИЈА

01/02/2024

Управувањето со автомобил е една од основните животни вештини, и е прв чекор кон поголема независност и слобода.

Искористете го попустот од 10% на практична обука за Б категорија и заштедете.

Обуката за Б категорија вклучува:

Теоретска настава:

  • Задолжителна обука за прва помош
  • 20 наставни часови со времетраење од 5 дена

Практична настава:

  • 36 мото часови распоредени во 18 денови
  • 3 посети на полигон, обука надвор од населено место и задолжителна обука за ноќно возење

Акцијата важи за кандидати пријавени најдоцна до 29.02.2024 година.

 

Повеќе информации и пријавување на: 02/3181-240 и 072/228-195.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping