КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 • Продажба на полиси за задолжително и незадолжително осигурување

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование
 • Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит
 • Напредно познавање на MS Office
 • Напредно познавање на Англиски јазик
 • Претходно работно искуство во осигурителна компанија или брокерско друштво ќе се смета за предност

 

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

 • Внимание на детали
 • Комуникациски вештини
 • Тимска работа
 • Продажни вештини
 • Позитивен став
 • Активно слушање

 

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма (word или pdf формат) да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Осигурителен Брокер – Подружница Скопје-Чаир, најдоцна до 03 октомври 2023.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping