ИЗВАДЕТЕ МЕЃУНАРОДНИ ДОКУМЕНТИ 24/7

04/07/2024

Извадете ги сите потребни документи за патување со автомобил надвор од државата 24/7 кога вам ви одговара:

Сите овие документи можете да ги извадите на едно место, во било кое време од денот и неделата, 24/7 во АМСМ Центар-Скопје.

Потсетуваме дека за меѓународна возачка дозвола, покрај 2 фотографии (45мм x 35 мм), кои исто така можете да ги направите во АМСМ – Центар, неопходно е и:

  • Лично присуство со документ за идентификација (лична карта или пасош) и национална возачка дозвола,
  • Потврда од Министерство за внатрешни работи за прекршочна санкција забрана за управување со моторно возило (се издава од страна на МВР во АМСМ).

Работното време на шалтерот на МВР е достапно тука.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping