Гратис ВЕЛО пакетот е наменет само за вработени во „КОРПА“, a услугите од пакетот можете да ги користите само за службени цели и во случај на дефект во работното време.

Гратис ВЕЛО пакетот ги вклучува следните услуги:

  • 1 интервенција за бесплатна помош на пат до 21ч. во случај на дефект на територијата на град Скопје, до 20км на градско подрачје, во двата правци и
  • Специјален попуст од 30% попуст за сервисирање на велосипед во сервисот за велосипеди во АМСМ Скопје – Центар, кој е ексклузивно достапен за вработени во „КОРПА“. За да го добиете специјалниот попуст треба да имате КОРПА со себе!

НАПОМЕНА: Сите услуги од пакетот можете да ги користите само додека возите велосипед за службени потреби во „КОРПА“.

Услугите за помош на пат можете да ги користите со повикување на 196.

Услугите од гратис ВЕЛО пакетот можете да ги користите заклучно со месец септември.

 

Повеќе информации на: 02/3181-133

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping