Некои од најголемите предности од чистењето на филтерот за воздух се:

 

  • ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ЖИВОТНИОТ ВЕК НА МОТОРОТ 

Го продолжува животниот век на компонентите инсталирани во системот за воздух

  • ПОДОБРЕНИ ПЕРФОРМАНСИ НА МОТОРОТ 

Се елиминира контаминацијата и загадувањето на системот

  • ЗАШТЕДА НА ГОРИВО ПОРАДИ ЕФИКАСНО СОГОРУВАЊЕ НА ГОРИВОТО
  • ПОГОЛЕМА ОПЕРАТИВНА БЕЗБЕДНОСТ

Се отстрануваат талозите од системот за воздух, со што се зголемува неговата оперативна безбедност

 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping