Некои од најголемите предности од чистењето на филтерот за гориво се:

 

  • ЗАШТЕДА НА ГОРИВО ПОРАДИ ЕФИКАСНО СОГОРУВАЊЕ НА ГОРИВОТО
  • ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ЖИВОТНИОТ ВЕК НА МОТОРОТ

Чистиот систем за гориво работи економично и го продолжува траењето на инјекторот

  • ПОДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ НА МОТОРОТ

Се елиминираат сите нечистотии од моторот што придонесува за подобри перформанси

  • ПОМАЛИ ТРОШОЦИ ЗА ПОПРАВКА

Скапите компоненти на моторот се заштитени од оштетување. Подобрена еколошка компатибилност преку намалување на емисиите на загадувачи.

 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping