ФАТЕТЕ МЕСТО!

16/01/2023

Започнете ја оваа година со инвестиција во себе. Обуката за Б категорија порано или подоцна во животот е неопходна, а се покажало дека обуката за Ц категорија е инвестиција која најбрзо се враќа. Кога веќе е така, зошто чекате?

Изберете ја најсоодветната обука, пријавете се веднаш и заштедете со промотивните пакети:

-За обука за Б категорија

  • 10% попуст на практичната обука за Б категорија, и
  • Гратис лекарско уверение.

-За обука за Ц категорија

  • Гратис користење на возило за полагање на прв практичен дел од возачкиот испит.

Промотивниот пакет важи за пријавување до 28.02.2023год, а бројот на кандидатите е ограничен.

Повеќе информации и пријавување: 02/3181-240 и 072 228 195   

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping