СЕМЕЈНА ЧЛЕНСКА КАРТИЧКА

28/03/2022

Ако досега со вашата АМСМ членска картичка можевте да патувате безгрижно каде и да одите, отсега со семејното членство, членските услуги можете да ги споделите и со своите најблиски.

АМСМ семејното членство ви овозможува услугите од својата АМСМ членска картичка да ги споделите со членовите на вашето потесно семејство т.е маж (татко/сопруг), жена (мајка/сопруга) и деца до 26 години кои живеат под ист покрив и се водат на иста адреса во лична карта, или партнери кои живеат на иста адреса. Притоа, својата членска картичка можете да ја споделите со максимум 4 (четири) члена на вашето потесно семејство.

Kорисникот на семејната членска картичка е рамноправен член на АМСМ и има право да ги користи сите услуги кои произлегуваат од вашиот основен членски пакет наведени во членскиот материјал кој гласи на ваше име, било да станува збор за АМСМ Classic или АМСМ Europe Premium членската картичка. Кога корисник на семејна членска картичка користи услуга од пакетот услуги, истата услуга се евидентира како искористена во вашиот основен членски пакет.

Времетраењето на семејната членска картичка е еднаква со времетраењето на вашата основна картичка, односно дополнителната картичка истекува на ист датум кога истекува и вашиот основниот членски пакет.

Семејна членска картичка можете да се извадите во моментот на зачленување или подоцна, во  тек на траење на вашата АМСМ членска картичка. Дополнителна Classic семејна членска картичка чини 390,00ден, а дополнителна семејна Europe Premium членска картичка чини 690,00ден.

Семејна членска картичка можете да извадите и онлајн тука.

Изберете со кого ќе ги споделите услугите и патувајте БЕЗГРИЖНО!

 

Повеќе информации на 02/3181-108

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping