Постојат многу предности од чистењето на ДПФ филтерот, но издвојуваме само некои од нив:

 

  • ПРЕВЕНТИВНА ЗАШТИТА БЕЗ РАСКЛОПУВАЊЕ 

Чистење на филтерот за честички во инсталирана состојба

  • НАМАЛУВАЊЕ НА ТРОШОЦИТЕ ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ 

Избегнување на неочекувани и високи трошоци поради дефектен ДПФ филтер

  • НАМАЛУВАЊЕ НА НЕФУНЦИОНАЛНОСТА 

Предизвикана од запушен ДПФ филтер

  • НАМАЛУВАЊЕ НА ЕМИСИЈАТА НА ШТЕТНИ ГАСОВИ 

Подобрување на еколошката компатибилност

 

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping