Во рамките на проектот „Со велосипед на пат низ целиот град“, кој го иницираше АМСМ во соработка со ФИА, а кој го поддржаа сите релевантни владини и невладини инстритуции и неформални здруженија, АМСМ на градот му донираше 30 велосипеди за возрасни и 5 детски велосипеди, кои Град Скопје ќе ги стави на располагање на граѓаните во рамките на проектот „Изнајми велосипед“.

Повеќе за донацијата на АМСМ можете да видите на:
– Канал 5
 Пулс 24
 Репортер
 Нова Македонија
– Фох МК

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping