СТАНЕТЕ EUROPE PREMIUM ЧЛЕН

31/03/2022

Постојат повеќе добри причини да бидете АМСМ Europe Premium член, а едната од нив е што со членскиот пакет добивате бесплатно патничко осигурување.

Патничкото осигурување, кое како Europe Premium членови го добивате бесплатно се однесува само на носителот на членската картичка, индивидуално. Вклучува покритие од 20 дена кои можете да ги користите кумулирано во текот на една година, 365 дена, или во периодот наведен во полисата за осигурување. Патничкото осигурување важи на територијата на цела Европа, вклучувајќи ја и Турција, а ви обезбедува здравствена помош и осигурување за случаи кои се настанати во странство и се поврзани со патување во странство.

Оваа услуга е вклучена во Europe Premium членскиот пакет од 01.02.2022 година и ја добивате при обнова или издавање на Europe Premium членската картичка, при што потребно е валиден пасош за изработка на полисата за  патничко осигурување. Полисата ќе ви биде доставена следниот ден електронски на вашата мејл адреса.

Во случај да станете Europe Premium член онлајн, дополнително ќе бидете контактирани од АМСМ Секторот Членство за изработка на здравствено патничкото осигурување.

Патничкото осигурување кое го добивате бесплатно со Europe Premium членската картичка е без франшиза и не вклучува покритие од Ковид-19.

Повеќе информации 02/3181-108.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping