АМСМ ги повикува своите членови да ја закажат и искористат бесплатната зимска проверка на нивното моторно возило и соодветно да го подготват за зима.

Гостување во утринската емисија „Ја сакам Македонија“ на ТВ Сител и утринската емисија „Македонија наутро“ на МТВ.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping