Погледнете го прилогот на РТС и препораките на АМСМ упатени до граѓаните на Р.Србија, кои се однесуваат на безбедноста на патиштата во Р.Македонија.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping