Денес, секоја минута по двајца луѓе умираат на патиштата низ светот, а намалувањето на бројот на жртвите во сообраќајни незгоди станува еден од приоритетите во политичките агенди, заедно со борбата против сиромаштија, човековите права и сл.

Оттука, соодветно да ги заштитите вашите деца во сообраќајот и да им овозможите максимална сообраќајна безбедност е нешто што задолжително треба да го направите, советуваше АМСМ на ТВ Нова.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping