Оваа рубрика ја избраме за да одлиску ти ги доближиме АМСМ партнерите, да видиш каде можеш како член да го искористиш попустот и да заштедиш.

Запознајте го…

Автокозметичко одржување на возила „PREMIUM MOTORS SKOPJE“

Премиум Моторс Дооел Скопје е првиот професионален дитејлинг центар за автокозметичко одржување на моторни возила.

Направен по сите светски стандарди, нуди премиум услуга како никогаш до сега во нашата земја.

Доколку ти е потребно перење, длабинско чистење на ентериерот, полирање или чистење на моторниот простор на твоето возило, тогаш е време да го посетите.

Освен беспрекорната услуга и квалитет со АМСМ членската кратичка може да заштедите.

Во „PREMIUM MOTORS SKOPJE“  имате 15% попуст на сите услуги.

 

Ресторан МАЏО 2.0

Уживај во добра храна и атмосфера во Маџо 2.0

Можеш и да нарачаш online во твојот дом или канцеларија или било каде …

Сега можеш да уживаш во врвно приготвени рецепти доставени онаму каде ти сакаш.

Тоа го препорачува Ресторан Маџо 2.0 и плус нуди 20% попуст за членови на АМСМ.

Повели, топло препорачано од многу наши членови.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping