Теметски овој месец сакаме да ви ги претставиме:

Книжарница АЛБИ со која како член на АМСМ добиваш 10% попуст.

Распространета е на повеќе локации низ градов.

Нуди широк асортиман на учебници, лектири, сликовници, ранци, ташни…,а во повеќето продавници можете да најдете и новогодишни подароци.

Студио за дизајн и печетење ПИКСЕЛ ПРИНТ

За новогодишните празници, а и воопшто во ПИКСЕЛ ПРИНТ можеш да искористиш 10% попуст на принтање чаши, маици и тапети…

За останатите АМСМ партнери можеш да се информираш тука.

Click outside to hide the compare bar
Спореди
Споредба ×
Спореди Continue shopping